urednistvo@preteklih24.si

Mopedista ustavili in ga pretepli

Včeraj ob 17.00 uri so policisti bili obveščeni o pretepu v vasi pri Postojni. Mopedista so med vožnjo prehiteli in ga ustavili z osebnim vozilom ter ga pretepli.


Ob 17. uri smo bili obveščeni o pretepu v vasi pri Postojni. Policisti so z zbiranejm obvestil ugotovili, da naj bi 30-letnik vozil moped od Prestranka proti Postojni, ko ga je prehitelo vozilo, iz katerega sta izstopila dva moška, ki sta ga napadla. Mlajši moški se je nato usedel na kolo s pomožnim motorjem in se odpeljal nazaj proti Pivki, starejši pa je odpeljal z osebnim avtomobilom. Poškodovanega so odpeljali v zdravstveni dom in zatem v izolsko bolnico. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, da bi ugotovili vse okoliščine dogodka.

22-letnici zasegli 5-gramov posušeni delov rastlin

Med vikendom so vodniki službnih psov v Dekanih pri 22-letnici našli približno 5 gramov posušenih delov rastlin – konoplje. Sledi hitri postopek po ZPPPD 33/2.

Poškodba ograje v Sežani

V Sežani je nekdo poškodoval žičnato ograjo in vstopil na zunanje skladišče trgovine. Ukradel je gradbeni material, v vrednosti približno 450 evrov.