urednistvo@preteklih24.si

Odtujili dva osebna avtomobila

V petek zjutraj smo bili obveščeni, da je bilo ponoči vlomljeno v poslovne prostore na Opekarniški ulici v Celju. Storilec je odnesel tablični računalnik, prenosni računalnik, večji računalniški monitor, več grafičnih kartic in več različnega pisarniškega materiala.


V soboto so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na Graški gori, na območju Policijske postaje Slovenj Gradec. Storilec je ukradel kuverto z manjšo vsoto denarja.

Minuli konec tedna so bili obveščeni o dveh tatvinah osebnih vozil. V obeh primerih je šlo za osebni vozili znamke Mercedes Benz. Obe vozili sta bili ukradeni na območju Policijske postaje Žalec.

O tatvini prvega vozila smo bili obveščeni v soboto zjutraj, ko nas je občan obvestil, da pogreša osebno vozilo znamke Mercedes Benz C180, registrskih številk CEAK-157 kovinsko temno sive barve, letnik 2013. Vozilo je bilo parkirano pred stanovanjsko hišo v Letušu.

V nedeljo zjutraj so bili obveščeni še o tatvini osebnega vozila Mercedes Benz C200 registrskih številk CEKJ-427, sive barve, letnik 2010. Vozilo je bilo parkirano pred stanovanjsko hišo v Braslovčah.

Policijsko poročilo zaključujemo s podatki s področja cestnega prometa

Ta konec tedna so obravnavali 28 prometnih nesreč. V eni se je huje poškodoval kolesar, v petih se je lažje poškodovalo pet oseb, ostale prometne nesreče so se končale z materialno škodo. Osmim voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo smo zasegli vozila.

Prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodoval 43-letni kolesa, smo obravnavali včeraj, nekaj po 17.uri, na relaciji Pobrežje – Nazarje. Kolesar, ki je bil krepko pod vplivom alkohola, je padel in se huje poškodoval.