urednistvo@preteklih24.si

Nepridiprav iz pisarne želel ukrasti prenosnik, zalotili pa so ga tudi v eni izmed hotelskih sob

Da nepridipravi svojih želja ne morejo krotiti, je dokaz tudi članek nižje. Tat je namreč najprej želel ukrasti prenosni računalnik iz pisarne, kasneje pa so ga videli zapuščati balkon hotelske sobe.


Ob 8.25 smo bili obveščeni, da je uslužbenec v pisarni v Piranu opazil neznanega moškega, ki je imel namen ukrasti prenosni računalnik. Neznani moški je nato pisarno zapustil. malo pre 9. uro pa smo bili obveščeni, da so opazili neznanega moškega, ki je zapuščal balkon hotelskega apartmaja na Bernardinu.

Malo kasneje so policisti prijeli moškega, ki je ustrezal opisu. Ugotovljeno je bilo, da gre za 39 letnega domačina. Zoper njega bo podana kazenska ovadba zaradi kaznivega dejanja velike tatvine v zvezi s poskusom.

Vozil krepko vinjen

Ob 21.30 uri so policisti odredili pridržanje 67 letnemu vozniku osebnega avtomobila, kateri je vozil pod vplivom alkohola (0,89 mg/l) in je izjavil, da bo z vožnjo nadaljeval.

Vlomili v lokal v Ilirski Bistrici

Danes smo bili obveščeni, da je bilo tekom noči vlomljeno v lokal v Ilirski Bistrici. Ogled kraja še poteka, po do sedaj zbranih informacijah je storilec ukradel 100 evrov gotovine.