urednistvo@preteklih24.si

Črnogorcu zasegli tovorno vozilo

Na mejni prehod Starod se je včeraj zjutraj s tovornim vozilom pripeljal 37-letni državljan Črna gore. Policisti so pri kontroli ugotovili, da je zadnja tablica na vlečnem vozilu v celoti ponarejena, zato so jo zasegli. Sledi kazenska ovadba.


Pri vasi Pertrinje je nekdo vlomil v parkiran osebni avto, iz katerega je ukradel torbico z denarnico in osebnimi dokumenti.

Okoli 12.30 je v Postojni vinjen 37-letni gost lokala napadel natakarico in jo udaril s pestjo v glavo, zatem pa je udaril še dva gosta, ki sta ji skušala pomagati. Policisti so ga na kraju obvladali in vklenili. Sledi mi kazenska ovadba za nasilništvo, zaradi kršitve Zakona o osebnem imenu, Zakona o OI in ZJRM 22/1 pa mu bo izdan plačilni nalog.

Ob 18.24 smo bili obveščeni o prometni nesreči med Belvederjem in Strunjanom. Prometni nesrečo je povzročil 33-letni voznik motornega kolesa iz Celja, ki je zaradi nepravilne strani vožnje trčil v pravilno nasproti vozeč osebni avto, zatem pa je vanj trčil še en motorist. Povzročitelj se je v nesreči huje poškodoval, odpeljali so ga v UKC Ljubljana.

Ob 7.30 je bila prometna nesreča v Kopru. 30-letna kolesarka iz Vojnika je s kolesom nepravilno prečkala cesto, zaradi česar jo je zbil 32-letni voznik osebnega avtomobila z Obale. Kolesarka se je lažje poškodovala, sledi ji plačilni nalog.